Milyen az ideális farmer?

Ha nem vagy elégedett

Vond el a figyelmet a hátsódról egy egyszerű szoknyával vagy egy mintás blúzzal. A hosszított fazonú tunikák és a zakók remekül álcázhatnak, de a nyitott hátú felsők is máshova terelik a figyelmet. Az egyenes szárú farmerok bizonyulhatnak a legjobb választásnak, de a magasított derekat, a fehér és a krémszínű aljakat azonban szigorúan kerüld, mivel ezek még méretesebbnek láttathatnak.

Ha túl lapos a feneked
Ha a méretével nincs is bajod, de nem túl formás a hátsód, akkor vess be pár trükköt. Egy fodros derekú kabát vagy blúz például szép íveket képezhet és még a derekad is karcsúbbnak tűnik benne. Ez esetben a rakott szoknyák, a csípőfazonok és a nagy hátsó zsebek is nyerőek lehetnek, de a feszes darabokat és a legginset kerüld, mert ezek csak még laposabbnak mutatják a popsid.


Ha meg vagy elégedve

Ha büszke vagy a hátsódra, akkor mindenképpen hangsúlyozd ki ezt az előnyös területet, amivel teljesen megbolondíthatod a pasikat. Ez esetben a ceruzaszoknya vagy a magasított derekú nadrágba tűrt ing lehet a legelőnyösebb és legcsinosabb választás. Nem foghatsz mellé a pamutanyaggal, a testhezálló ruhákkal és az élénk színben pompázó nacikkal sem, de a bő aljakat inkább kerüld.

A zsebekről

A farzseb helye általában a fenék legkerekebb részén van. Ha túl magasra kerül a zseb, akkor nagyobbnak láttathatja a hátsónkat, míg az alacsony zseb lapos hatást kelt. Ha meg szeretnéd emelni a feneked, akkor olyan zsebeket keress, melyek enyhén befelé döntve helyezkednek el, hisz így formásabbnak hatsz. Ha kicsit le szeretnél csalni, akkor sötét színű nacit válassz, amin semmilyen feltűnő minta ne legyen, sőt a túl pici zsebek sem nyerők. Ha kerekebb popóra vágysz, akkor keresd a dupla varrású, vízszintes zsebeket, mert ez extra ívet adhat.


 A titkos fegyver

Bármilyen popsi típusba tartozol - egy jó alakformáló fehérnemű mindig előnyösebbé teheti a vonásaidat. Szerencsére ma már kaphatóak olyan darabok is, melyek alig látszanak, hisz magasított száruk, nude színűk és fazonjuk is igazodik a mai viseletekhez.


www.bodoroczkiildiko.mozello.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések