Divat luxus kivitelben!

Nem tudod mi lenne a legjobb ballagási ajándék?

Szeretnél valami egyedit adni a nagy napra?

Kipróbálnád, hogy milyen amikor te vagy a középpontban?

Akkor itt a lehetőség. 
Keress meg bátran, nézd meg szolgáltatásaim rövid leírását, kérj bővebb tájékoztatást, vagy egyszerűen az töltsd ki az időpont kérő űrlapot.

A kapcsolati űrlap kitöltésével illetve a közvetlen elérhetőségeim bármelyikén szívesen állok rendelkezésedre és készséggel válaszolom meg felmerülő kérdéseid.

Jelenleg elérhető szolgáltatások:

Gardróbrendezés
A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat. Kombináljuk a színeket és igyekszünk megtalálni az életstílusodnak megfelelő összeállításokat. Valószínűleg a Te szekrényedben is megvannak legjobb alapdarabok.

Ezzel jelentősen le lehet csökkenteni a megvásárolt újabb ruhák számát - költségét.

Fontos: nem fogjuk kidobálni az összes ruhádat, átláthatóvá változtatjuk azt, ami ma rejtélyes káosznak tűnik.
.
Otthoni vásárlás
Átbeszéljük, hogy milyen stílusú ruhákat szeretnél. Megbeszéljük méreteid, az összeget amit a ruhákra szánsz. Elkezdjük a vásárlást.
Vásárlás
Mielőtt rohannánk vásárolni, felmérem egy beszélgetés során az igényeid, beszélgetés során szóba kerül majd a munkád, a hétköznapok során végzett tevékenységek.

Ennek segítségével tudom, hogy milyen öltözék, milyen stílus támogatja a legjobban a munkád és az életed. Ekkor kell meghatároznod, hogy mekkora összeget kívánsz az új 
gardróbjára költeni.
A megfelelő boltokat látogatva egy-egy ruhapróba segítségével eldöntjük, hogy mely darabokat vásároljuk meg. A vásárlás során TE közvetlenül az üzletnek fizeted a ruhák árát.
A megvásárolt ruhákról a vásárlás során fényképet is készítünk..

Online tanácsadás
Egy személyre szabott tesztlap kitöltése után, kialakítom egyedi stílusod. E-mailben tájékoztatlak a kialakított stílusról és képek segítségével prezentálom is neked. Megmutatom a színek használatát, stílusok keverését. Egy egész alakos fotóra szükségem van a tanácsadás megkezdése előtt!
Átváltoztatás
Megbeszéljük elképzeléseid és megtaláljuk számodra a megfelelő stílust. Megismerem személyiséged, ízlésed és méreteid.  Hétköznapi, elegáns és sportos stílusod is kialakításra kerül. Megbeszéljük hajad, sminked és körmöd és kialakítjuk ezek új stílusát. Ebben sminkes, fodrász és műkörmös is segítségünkre lesz.
Fotózásra tanácsadás 
Ha szeretnél néhány vagány képet vagy komoly castingra készülsz és nem tudod mit vegyél fel, akkor közösen megtaláljuk a hozzád illő szett darabjait, kérésedre otthonodban vagy egy bevásárlóközpontban.
Alkalomra történő vásárlás
Megbeszéljük milyen alkalomra keresed a szettet, illetve méreted és az összeget amit a vásárlásra szánsz.
Elkezdjük a vásárlást. Néhány trükk segítségével megmutatom, hogyan legyél stílusos és hatásos.      
Egyedi ruha tervezése
Megbeszéljük elképzelésed és ez alapján készítek neked egy 5 szettből álló kollekció tervet, mely teljesen egyedi és biztosan nem jön szembe veled az utcán. :-)
Szolgáltatás csomagok  menyasszonyoknak
1.csomag Konzultációval egybekötött tanácsadás menyasszonyoknak:

Egy kávé mellett kötetlen elbeszélgetés, a személyiségedről, a tervezett esküvőről, és elképzeléseidről a menyasszonyi ruhát illetően.
Ajándék minden menyasszonynak!!

2.csomag Menyasszonyi ruha és kiegészítők kiválasztása közösen ,konzultáció, tanácsadás:

Egy kávé mellett kötetlen elbeszélgetés, a személyiségedről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseidről a menyasszonyi ruhát illetően. Elkísérlek a próbákra, ott egyszerre leszek barátnő, és édesanya, de ami a legfontosabb, hogy mindemellett független szakértőként fogom segíteni a ruha és az egyéb kiegészítők kiválasztását.
.Ajándék minden menyasszonynak!!

3.csomag Menyasszonyi ruha és kiegészítők kiválasztása közösen ,konzultáció, tanácsadás:

Egy kávé mellett kötetlen elbeszélgetés, a személyiségedről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseidről a menyasszonyi ruhát illetően. Elkísérlek a próbákra, ott egyszerre leszek barátnő, és édesanya, de ami a legfontosabb, hogy mindemellett független szakértőként fogom segíteni a ruha és az egyéb kiegészítők kiválasztását a nagy napra, továbbá a smink- és frizurapróbán is jelen vagyok,felöltöztetem a menyasszonyt.
Ajándék minden menyasszonynak!

Bővebb infót a :  http://www.bodoroczkiildiko.mozello.hu  találtok.
Üdvözlettel
Bodoróczki Ildikó
divattervező-tanácsadó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések