Stílusos gyermekruhák

Az olasz, a spanyol, vagy akár a török, indiai tervezők mindig is nagy hangsúlyt fektettek az apróságok divatos öltözködésére, de napjainkban már a legnagyobb divatházak tervezői is egyre több gyermek kollekciót terveznek. Kids Fashion bemutatókon 2-5-8-11 éves lányok és fiúk vonulnak fel a kifutókon, hogy bemutassák a gyermekek számára készült öltözeteket.

És nem könnyű az apróságok igényeinek megfelelni! 
A kisgyermekesek jól tudják, hogy már 2-3 éves korban is nehéz olyan ruhát ráadni a csemetéjükre, ami neki nem tetszik. Vásárláskor ne csak a saját jó ízlésünket akarjuk bizonyítani, hanem vegyük figyelembe a csöppségek egyéniségét, és annak megfelelően alakítsuk ki a saját ízlését, és segítsük megtalálni a saját stílusát. A lányoknál már egészen pici korban meghatározó lehet az, hogy az óvodástársa mit hord, míg a fiúknál már ilyen fiatalon is előtérbe kerülnek a kényelmi szempontok.

A gyermek kollekciókra idén a vidám, élénk színek, a virág minták a jellemzőek. Változatlanul divatos a csíkos és a kockás minden változata, főleg a fiú ingek, pólók, sortok esetében. Jól teszi az anyuka, ha kislányának olyan ruhákat vásárol, amelyeket variálni tud, mert ezek az apró kis hölgyek már ebben a korban is makacsul tudnak ragaszkodni az elképzeléseikhez. Azt se feledjük el, hogy a kisemberek előszeretettel utánozzák szüleiket, minden lány álma, hogy olyan ruhát viseljen, mint édesanyja, és a kisfiú is szeretne olyan zakót, mint a papájáé.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések