Fürdőruha választás!

A sportos alaknál arra kell törekedni, hogy mell- és csípőtájékon kerekítsünk egy kicsit, illetve, hogy íveljük a derék-csípő vonalat. A legjobb megoldás ennek a típusnak az ívelt formájú trikinik, viszont ha valaki nincs velük kibékülve akkor a bikinik közül a színes, nagy mintájú, flitteres darabok ajánlottak, az alsó résznél pedig ügyeljünk, hogy kétoldalt megkötőset-,  vagy olyat válasszunk, amely feltűnő övrésszel rendelkezik.
sportos

Akik a körte típusba tartoznak, előnyös lehet számukra a tankini, amely a dekoltázsra helyezi a hangsúlyt. A kétrészes bikinik vásárlasakor ügyeljük arra, hogy a felső rész nyakba akaszthatós legyen, az alsó pedig slankított szabású. Lehetőleg a fekete színű alsórészek közül válogassunk, illetve ha elég bevállalósak vagyunk akkor különböző színű alsót és felsőt.
korte
Ha a hasunkon van egy kis felesleg, amely az almák ismertetője, akkor választjunk egyrészes fürdőruhákat vagy kétrészeset, amelynek a felsője nem melltartó-, hanem top jelleggel rendelkezik; mindenképp amely eltakarja a kényes területet
alma

A kis melleket nagyon jól  lehet egyensúlyozni egy előnyösen megválasztott bikinifelsővel, az idei trendben számos megfelelő darabot találunk erre a célra: főleg a középen megkötős, szivacsos, redőzött-fodros, pánt nélküli darabokat kombináljuk, viszont az egyszerű szivacs nélküli háromszög típust felejtsük el.
kismell
A nagyobb mellű lányoknak csupán arra kell odafigyelni, hogy a felsőrész stabil, lehetőleg kosaras legyen, a szivacs nélküli darabok pedig felejtősek.
nagymell
Legtöbben a homokóra alak irigyei, nem hiába, hiszen ez rendelkezik a tökéletes arányokkal. Szinte bármilyen színű és formájú fürdőruha jól mutat rajta, nem kell semmilyen optikai csalafintasághoz folyamodnia.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések