8 dolog amit a nők utálnak a férfi divatban!
Mondanom sem kell, hogy roppant nehéz megfelelni a nők elvárásainak, nemde? Épp ezért sokszor lehetetlen úgy felöltözni, hogy összeállításunk modern és stílusos legyen, emellett még barátnőnk elvárásainak is megfeleljen. Na jó, azért nem ilyen vészes a helyzet, hiszen a kifutókon látott trendek leegyszerűsítettebb változata minden hölgy igényét kielégítheti, hiszen számtalan lehetőség közül válogathatunk. Mára összegyűjtöttem pár olyan darabot, ami lehet réges-régen divat volt, ellenben ma már biztosan kiveri a biztosítékot nőnemű ismerőseitek körében.

Amennyiben nem vagy vérbeli motoros mellőzd a bőrmellényeket, még abban az esetben is, ha szerinted így tökéletes az aznapi szetted. Nem beszélve arról, hogy a manapság több száz szabásvonalú mellény kapható a piacon, s a nem megfelelő szabású darab nyújthatja, szűkítheti, de akár torzíthatja is a felsőtestünk.

Free-Shipping-New-2012-Mens-korean-leisure-font-b-leather-b-font-font-b-vest-b
Talán a valaha volt legízléstelenebb ruharab a csillogó anyagból készült öltöny. Felesleges ragozni, úgy ahogy van, ízléstelen és csúnya és ezt a nők is nagyon jól tudják. Annak ellenére, hogy olykor-olykor a nemzetközi kifutókon is feltűnik egy-egy ‘csillogó öltöny’, az még nem azt jelenti, hogy nekünk muszáj azonnal beszerezni egyet öcsénk szalagavatójára!

zw08451
Alig van olyan fiatal, akinek nem lenne legalább egy olcsó humoros feliratos pólója – bevallom nekem is van, de mentségemre legyen, hogy csak otthon, a négy fal mögött hordom. Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor rögvest felejts el a közismert vicceket és szlogeneket, hiszen általában ezek a pólók nem viccesek, hanem cikik.

01_22
A bőrmellény mellett mindenképp meg kell említenem a bőrnadrágokat is, bár annak ellenére, hogy a Balmain nagyon ízléses darabokat dob piacra szezonról szezonra, de idehaza még mindig a motoros bőrnadrágok az elterjedtebbek az utcákon. Épp azért azt tanácsolom, ha még ezek után is bőrnadrágra vágynál, akkor mindenképp egy kissé drágább, de sokkal stílusosabb darab mellett tedd le a voksod, mint Kanye West.

Kanye-West-Leather-Pants
Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan fiatal férfi, aki nem gyűrte volna nadrágszárát a bakancsába… Szerintem nagyon is menő ez a viselet, bár állítólag a hölgyeknek kevésbé tetszik az a ‘trend’, mint nekünk, bár ha ez lesz az egyetlen ‘bakink’ az első randin, kétségtelen, hogy lesz egy második is.

Hayden_Christensen_All_Saints_Military_Boot_Brown-3
Többször is olvashattatok már arról, hogy a kiegészítőkkel óvatosan kell(ene) bánni, mivel a nőknek nem nagyon tetszik, ha a pasijukon több a csilli-villi kiegészítő lóg, mint rajtuk. Tehát legfeljebb egy karkötő, netán egy nyaklánc, de abból sem a leghangsúlyosabb darab.

embedded_mens-stacked-jewelry
Flip-flop. Számtalanszor megtárgyaltuk, hogy hétköznapokon az utcán semmi keresnivalója a tanga papucsoknak, még akkor sem, ha az egy méregdrága Givenchy darab. Szigorúan csak nyáron, a strandon megengedett a viselése!

75545188
A végére hagytam azt a darabot, amit mi sem szeretünk a hölgyeken, és ők sem szeretnek rajtunk, ugyanakkor mindkét nem előszeretettel hordja – ez a darab, nem más, mint a háremnadrág. Talán idehaza nem terjedt el annyira a férfiak körében ez a rettentő darab – szerencsére-, bár a mélyített ülepű nadrágokból elég nagy a választék a hazai fast fashion boltokban is. Annyit tanácsolok, inkább kerüljétek eme ‘remek’ darabot, mint hogy úgy nézzetek ki, mint Justin Bieber…

JustinBieberpants11PT


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések