Színes szemhéjpúderek

Nem kell lemondanunk a színes szemhéjpúderekről továbbra sem. Megmondom őszintén nekem eddig az őszi és téli sminktrendekről a következő színek ugrottak be: fekete, barna, szürke, ezüst, kék. Ahogy elnézem ez most már jelentősen változott, hiszen idén szinte minden szín hódítani fog ősszel és télen is. Különösen a zöld szín összes árnyalata, a lila, a narancs és a kék dominál majd. A Diornál megjelenik a csillogó kék, a Kenzonál a pasztell színek, a Burberrynél pedig a lila szín kap nagyobb hangsúlyt.   
   
Fiatalos, friss és üde arcbőr
Az idei kollekciók fontos eleme az üde, friss és fiatalos arcbőr. Igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. Egyre több divatmárkánál jelenik meg a natúr smink, mint például a Dolce&Gabbana, Valentino, Chloé és Antonio Berardi. A nude színek használatával mindenki fiatalosabbnak néz ki, és tökéletes lehet a hétköznapokon.

Ami sosem megy ki a divatból: a vörös rúzs
Az idei őszi-téli sminkeknek az alapvető és minden márkánál előforduló darabja a piros rúzs és különböző árnyalatai. Ebben a szezonban bizony a vörös színű rúzs sokféleképpen megjelenhet az ajkainkon. Antonio Marrasnál megjelenik az ökörvér árnyalat, míg Zac Posennél és Ralph Raurennél pedig a korall szín kerül egyre inkább előtérbe. Úgy gondolom, hogy bármelyik árnyalatot is viseljük nem lőhetünk mellé, hiszen a piros ajkak kifejezik a nőiességet. Arról nem is beszélve, hogy szinte minden nőnek jól áll.

Hódít a fényesebb, világos bőr 
A hófehér arcbőr egyre inkább megjelenik a kifutókon. Az úgynevezett  kísérteties smink egyre nagyobb teret kap, és sok divatmárkánál előfordul, mint például a Givenchynál, Alexander McQuennnél, valamint az Akrisnál is.  

Metál színek minden mennyiségben
A metál színeket kedvelők igazán örülhetnek, hiszen az őszi-téli szezonban igen nagy hangsúlyt kapnak a metál színű sminkek, legyen szó a  szemhéjról vagy az ajkainkról. A bronz, az ezüst és az arany is egyaránt hódít, igazi metál-őrület lesz, szóval bátran viseljétek Ti is.

Bodoroczkiildiko9.webnode.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések