Smink 2016-ban!


1. Merészen vörös ajkak
itt láttuk: Nina Ricci - 2016 tavasz-nyár- Paris Fashion Week
itt láttuk: Nina Ricci – 2016 tavasz-nyár- Paris Fashion Week
A csábító vörös ajkak a sminkdivat kis feketéi – soha nem mennek ki a divatból. Mindig biztosra mehetsz vele, hiszen a hódító, szexi nőiességet jelképezik, ez pedig soha nem válhat unalmassá. Az érzéki vörös a végzet asszonyának a holtbiztos fegyvere – vagyis színe, mindenképpen vedd fel te is a palettádra! Tartsd szem előtt, hogy ez az árnyalat annyira markáns, hogy inkább csak semleges pasztellekkel vagy natúr színekkel kombináld, és az arcod is tiszta és egyszínű legyen. Nagyszerűen ki tudod emelni color block ruháidat is vele, de ez a smink bármilyen alkalmi öltözéknek is tökéletes kiegészítője lehet.

2. Füstös szemek és sötét glamour
itt láttuk: Sonia Rykiel - 2016 tavasz-nyár- Paris Fashion Week
itt láttuk: Sonia Rykiel – 2016 tavasz-nyár- Paris Fashion Week
Engedj a sötét oldal csábításának – a sminkben mindenképpen. A sötétszürke füstös szemek ismét hódítani fognak 2016-ban, próbáld ki te is! Ha túl sötétnek érzed, fényes, metálos szemfestékkel és egy kis csillámporral megbolondíthatod.
3. Pasztellmánia
Diane von Fürstenberg Spring Summer 2016 New York Fashion Week Copyright Catwalking.com 'One Time Only' Publication Editorial Use Only
itt látuk: Diane von Furstenberg – 2016 tavasz-nyár- New York Fashion Week
A pasztellek hódítottak 2015-ben, mi is imádtuk őket, és még 2016-ban is jelen lesznek. A sminkdivat egyik leghatásosabb fegyvertára a bájos pasztellszínek használatában rejlik, mert gyönyörűen kiemelhető az arc természetese szépsége egy lágyabb árnyalató pirosítóval, barackszínű rúzzsal, és halvány szemhéjfestékkel. 
A képek forrása: Getty Images

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések