Optikai trükk a vékony lábakért


MAGAS SAROK 
Húzzatok fel magassarkú cipőket, ha lehet hegyes orrú legyen, mert az keskenyíti igazán a lábat és a bokát! Tudom, hogy nagyon nehéz benne járni, de én is ugyanúgy szenvedek mint ti, csak megtanultam tűrni ... Kifejezetten kezdőknek ajánlatos egy közepes sarokkal indítani. 

ASZIMMETRIKUS RUHA
 Zseniális ötlet, hogy "V" vágású ruha, az oldalt sliccelt ruhák és szoknyák nagyon felkapottak lettek. Nekünk ez tökéletesen megfelel a célnak, mivel a combunk külső része az ami izmosabb és formásabb, így mutathatsz valamit anélkül, hogy közben a narancsbőr miatt aggódnál. 


CERUZASZOKNYA
 Egy ilyen praktikus darab nélkül nem tudnám elképzelni a ruhatáramat. Ha túl alkalminak találod, vegyél fel hozzá egy sportosabb felsőt és egy farmer dzsekit, stílusos leszel tőle, de semmiképp sem lezser. A fontos, hogy a hangsúly a cipődön és a felsőtesteden lesz, ezzel máris sok kilót veszített a combod! :)

A-VONALÚ RUHA
 Mi a titka az A-vonalnak? Az, hogy a tested legkeskenyebb pontjától, a derekadtól indul, így legyen a combod bármennyire vastag, a szoknyarész szépen eltakarja majd, és mindenki a homokóra alakodra fókuszál ahelyett. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések