Mackós testalkattal is lehetsz trendi és divatos férfi!

Igen sok pocakos, mackós testalkatú férfi követi el azt a súlyos öltözködési hibát, hogy miután a korábbi nadrágjai és ingei már nem érnek össze derékban, leváltják őket a kényelmes melegítőnadrágra és a bő pólóra. Ezzel viszont slampossá és előnytelenné válik a megjelenésük, pedig nem kellene ennek így lennie.
Van más megoldás is, csupán meg kell ismerni azt a néhány trükköt, amellyel plus size adottságú emberként is trendi férfi válhat belőlük.
A siker felé vezető úton az első lépés minden esetben az, hogy el kell fogadniuk önmagukat. Bele kell törődniük abba, hogy a korábbi ruhák már nem az ő testalkatukhoz illenek.
Ideje hát új darabokat beszerezni, amelyek méretben is tökéletesen megfelelnek!
Semmiképpen sem szabad az üzletekben a korábbi méretű és fazonú ruhákat próbálgatni, mert annak úgyis csak elkeseredettség és önsajnálat lesz a vége.
Amennyiben már eleve olyan méretű darabokat próbálnak fel, amelyek passzolnak a testalkathoz, máris pozitívabban tudják majd önmagukat szemlélni, mert nem szembesülnek azzal a próbafülkében, hogy itt-ott kilóg néhány hurka az adott ruhadarabból.
Az üzletekben az eladók készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére, és szívesen segítenek megállapítani azt is, hogy körülbelül mekkora az a méret, amely jó lehet az adott testalkatra.
Először is egy tökéletes méretű inget kell megtalálni a boltban, mivel ennek alapján a pólók mérete is könnyedén megállapítható lesz.

Aki ennek ellenére mégis a bő pólóra és a slampos melegítőnadrágra szavaz, annak nem árt tudnia, hogy ezek a ruhadarabok még inkább aránytalanná teszik a testalkatot. A bő pólótól ugyanis, sokkal nagyobbnak látszik a felsőtest, míg a lenge melegítőnadrág a feneket és a combot láttatja óriási nagynak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések