Hogyan hord a téli ruhatárad tavasszal is!


A divat szerelmesei az átmeneti időben élhetik ki leginkább kreativitásukat, hiszen a réteges öltözködés elég teret ad a ruhák kombinálására, nem beszélve a régi és az új trendek variálásáról.

 A boltokban már jócskán a tavaszi darabok lógnak a fogasokon, de a szekrényeinkben még fel-fel tűnnek kedvenc télies darabjaink, épp ezért ha Ti is igazán merészek vagytok, akkor nem féltek keverni a téli ruháitokat az újonnan vásárolt darabjaitokkal.
 Mivel még az igazi melegre várnunk kell, így mindenkit csak arra buzdítok, hogy bátran variálja kedvenc téli szövet nadrágját akár újonnan vásárolt pulóverével. Annak ellenére, hogy első hallásra túl merésznek hangozhat keverni a téli és a tavaszi ruhákat, ellenben biztos vagyok benne, hogy az inspirációs montázsok láttán nektek is megjön a kedvetek egy kis divat-trollkodásra.

Ahogy az időjárás kezd enyhülni, jobb minél előbb a gardrób mélyére száműzni a klasszikus télikabátokat és parkákat, s helyettük a könnyedebb bőrdzsekiket és farmerkabátokat részesíteni előnyben. Az első montázsba kerültek azok a kabátok, amelyek az enyhe téli napokon már remekül helytálltak, de olyan közel állnak szívünkhöz, hogy tavasszal sem tudunk nemet mondani e daraboknak. Ugyan párszor már olvashattatok arról is, hogy tavasszal a legjobb megoldás egy farmerdzseki, ellenben a héten kissé lehűlt a levegő így a farmer helyett inkább a téliesebb bőrkabátok viselete javallott.
 Amennyiben szeretnétek elkerülni azt, hogy túl sötét legyen az összeállításotok, variáljátok bőrkabátotokat pasztell vagy akár semleges árnyalatokkal!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések