Csekkold gyorsan az év legmenőbb trendjeit! 

1. Tökéletes párosítás
 Idén extra hangsúlyt kap majd, hogy az eljegyzési gyűrűd megfelelően passzoljon a karikagyűrűdhöz. Ha igazán odafigyeltek a részletekre, a textúrára, a díszítőelemekre, akkor olyan szuper összhatást érhettek el, mintha a két gyűrű mindig is összetartozott volna. Akárcsak ti!
eljegyzési-gyűrű
2. Trükkös varázslat
Az eddig sem volt titok, hogy minden lány arra vágyik, az övé legyen a legkülönlegesebb gyűrű, a vezető ékszerészek szerint a látszólag klasszikus, de enyhén fűszerezett darabok, idén mindennél menőbben lesznek.
eljegyzési-gyűrű
3. Arany a köbön
. Ami színt illeti, 2016-ban a sárga arany számít majd a legtrendibbnek, amit mesés kövekkel turbóznak fel a dizájnerek.
eljegyzési-gyűrű
4. Színes drágaságok
 A letisztult és klasszikus vonal mellett idén szerencsére az extrémebb darabok is elérhetőek lesznek, sőt a nagy és színes drágakövek (főleg a zafír, az akvamarin és a smaragd) még sosem voltak olyan népszerűek, mint a következő hónapokban lesznek. Ráadásul olyan drágaságokból sem lesz hiány, ahol egyszerre több szín is megjelenik. 
eljegyzési-gyűrű
5. Hódít a vintage
Népszerűek lesznek az antik hatású vagy vintage stílusú gyűrűk is, sőt még olyanok  is elérhetőek lesznek, amik újrahasznosított anyagokból készülnek majd.
eljegyzési-gyűrű

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések