10 gyorstipp ahhoz, hogy akár azonnal fiatalabbnak tűnjünk:1. A túl sok sminknél semmi sem öregít jobban! Ebben az esetben mindenképpen igaz: a kevesebb több.
2. A túl sötét színek öregítenek. Minél sötétebb színnel árnyaljuk a szemhéjat, az arc annál idősebbnek látszik. Részesítsünk előnyben világosabb árnyalatot.
3. Felejtsük el a fekete szemceruzát, túlságosan rideggé teszi a tekintetet. Használjunk helyette inkább szürke, csokoládébarna vagy sötétkék színt. Nyáron a lebarnult bőrhöz nagyon jól illenek a világoskék, világoszöld vagy türkiz árnyalatok.
4. Csak a felső szemhéjunkat húzzuk ki, és a vonal a szemzug felé keskenyedjen. Ezzel a módszerrel a szem mérete optikailag növelhető.
5. A sűrű ragacsos pillák éveket öregítenek az arcon, ne kenjünk fel túl sok szempillaspirált. 
6. A rosszul választott, vagy nem megfelelően használt műszempilla optikailag kisebbítheti a szemünket, azonkívül, hogy még a látásban is zavarhat.
7. Az idő előrehaladtával bőrünk szürkés tónust kap – ezt rendszeres bőrradírozással elkerülhetjük.
8. Pár plusz kiló csodát tesz az arccal: a ráncok kisimulnak, az arc teltebbnek tűnik. Bizonyos kor felett ezért mindenképpen meggondolandó, hogy a fogyókúrában hol a határ.
9. Kerüljük a nagyon sötét hajszínt, ami évekkel öregít, és kiemeli a ráncokat.
10. Ruhatárunkba válogassunk élénkebb színeket a fekete, barna, szürke tónusai helyett.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések