1.csomag: Konzultációval egybekötött tanácsadás menyasszonyoknak,
Egy kávé mellett kötetlen elbeszélgetés, a személyiségedről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseidről a menyasszonyi ruhát illetően.
Ajándék minden menyasszonynak!!
Időtartam: 1–3 óra Ár: 30 000 Ft


2.csomag :Menyasszonyi ruha és kiegészítők kiválasztása közösen ,konzultáció, tanácsadás:
Egy kávé mellett kötetlen elbeszélgetés, a személyiségedről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseidről a menyasszonyi ruhát illetően. Elkísérlek a próbákra, ott egyszerre leszek barátnő, és édesanya, de ami a legfontosabb, hogy mindemellett független szakértőként fogom segíteni a ruha és az egyéb kiegészítők kiválasztását.
.Ajándék minden menyasszonynak!!
Időtartam: 1 konzultációs nap (1–3 óra) + 3 próbanap (alkalmanként 1–2 óra) Ár: 70 000 Ft3.csomag: Menyasszonyi ruha és kiegészítők kiválasztása közösen ,konzultáció, tanácsadás:
Az esküvő napján öltöztetés, segítő részvétel .Egy kávé mellett kötetlen elbeszélgetés, a személyiségedről, a tervezett esküvőről, annak méretéről és jellegéről, és elképzeléseidről a menyasszonyi ruhát illetően. Elkísérlek a próbákra, ott egyszerre leszek barátnő, és édesanya, de ami a legfontosabb, hogy mindemellett független szakértőként fogom segíteni a ruha és az egyéb kiegészítők kiválasztását a nagy napra, továbbá a smink- és frizurapróbán is jelen vagyok, hogy tökéletes legyen az összhang ,felöltöztetem a menyasszonyt.
Ajándék minden menyasszonynak!
Időtartam: 1 konzultációs nap (1–3 óra) + 2 próbanap (alkalmanként 1–2 óra) + az esküvő napja. Amennyiben a 2 próbanap nem elegendő, további próbanapok vehetők igénybe. Ára egyedi megbeszéléssel. Ár: 120 000 Ft

http://bodoroczkiildiko9.webnode.hu/szolgaltatasok/menyasszonyi-csomagok/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések