Építsd fel a stílusod!
Mint tudjuk, a szépség belülről fakad, ám olykor nem árt kicsit ráerősíteni kívülről is. Az egyedi stílus, mondhatni „énmárka” megteremtéséhez szükség van néhány alapkellékre, melyeket bármikor bevethetünk. Mutatjuk, mik ezek
Csak lazán

Egy igazán jó ruha összeállítás alapja nem a divat, hanem a kényelem. Fontos, hogy olyan ruhákat viseljünk a hétköznapok folyamán, amelyek szépek és kényelmesek, nem feszengünk bennük, és persze plusz pont, ha a magassarkú sem töri fel a lábunkat. Farmer-tornacipő kombóban is lehet valaki eszméletlenül szexi, ha örömmel viseli, hiszen az önbizalom sokkal vonzóbb, mint akármilyen drága rongy.

Színkavalkád
A túl sok fekete depresszív hatást kelt, a fehér hosszútávon pedig dögunalom. Ezért érdemes mindenkinek becsempésznie a ruhatárába néhány élénk színű holmit, legalább kiegészítőt, amivel feldobhatja a szettjétA barna hajúaknak például a vörös, a sárga és a kék, a szőkéknek a rózsaszín és a piros, a vöröseknek a barna és a narancssárga, míg a fekete hajúaknak szinte minden szín remekül áll. A színek nem csak divatosak, de örömet csempésznek viselőjük életébe is.
Menő és kényelmes cipők
legtöbb nő réges-rég tudja, hogy cipőből sosem elég! Egyszerűen mintha minden egyes összeállításhoz külön lábbelire volna szükség, meg amúgy is gyorsan elhasználódnak a kedvenc darabok. Igazából szép magassarkúkból elegáns gyűjteményt lehet kialakítani, ám a hétköznapokban inkább lapos cipellőkre van szükség: ehhez most a loaferek, a torna -és sportcipők kínálnak remek alternatívát.

Mix & Match
Az a baj, hogy a legtöbben félünk a többi ember reakciójától: hogy leszólnak,megbámulnak, ha nem olyan ruhába bújunk, amit a legutolsó divat szerint kaptunk le a vállfáról. Pedig az a helyzet, hogy igenis érdemes kísérletezni, hiszen egy egyedi stílus kialakítása arról szól, hogy a divaton belül is csak ahhoz nyúljunk, amit igazán magunkénak érzünk, ne pedig futószalagon gyártott klónok legyünk. Ja, és ha valami divat, az nem jelenti azt, hogy minden passzol egymáshoz. Pedig ezen az elven születtek sajnos a téli szezon bundás-bőrnadrágos-aranyórás-neon Air maxes „gyöngyszemei” is. Jaj!


Kiegészítők
Kiegészítők terén érdemes mindig valamilyen fajtára ráállni, hogy a védjegyünkké válhasson. Léteznek például a „nagy fülbevalós” lányok, mások a statement nyakláncokat gyűjtik mániákusan, másoknak meg egyszerűen remekül állnak a szemüvegek. Az biztos, hogy egy-egy jól megválasztott darab bármilyen unalmas szettet feldob!

Smink és haj
Attól függetlenül, hogy egyediségre törekszünk, még igenis illik figyelembe venni, hogy mi áll jól. Például a pávazöld szemhéjfesték vagy a pandamaci-szerű fekete monokli sokakon inkább nevetséges, mint stílusos hatást kelt – pedig lehet, sőt, szinte biztos, hogy előtt órákig bíbelődnek vele. Érdemes hát kikérni egysminkes és egy fodrász véleményét is, mielőtt radikális változtatást hajtunk végre.

Vérfrissítés
És ha már változás: igenis merni kell néha változtatni! Senki sem szeretne örök életében szürke kisegér maradni, akiről tudomást sem vesznek, ugye? Arról nem is beszélve, hogy egy-egy új, trükkös csavar mekkorát dob az önbizalmunkon!

Parfüm, mint védjegy
Egy olcsó parfüm cirka 2 óráig hatásos, ám egy drágább akár 2 hétig is illatozhat. Viszont mindkét kategóriában vannak kellemesek és igazán büdösek, ezért csak az ízlésünk és a pénztárcánk szabhat határt. Az viszont igaz, hogy az emberek memóriája szoros kapcsolatban áll a szaglással, tehát érdemes lehet befektetni egy különleges parfümre, ha azt szeretnénk, hogy már az illatunk alapján megjegyezzenek mások.

Testmozgás
Mozogni nemcsak egészséges, de segít abban is, hogy összhangba kerüljünk a testünkkel. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb sport látványos izmokat, a tánc pedig kecsességet is biztosít!


Mosoly
A mosoly a legszebb ékszer, ami csak létezik. A női szépség titkos fegyvere– egy sikkes hajkoronával párosítva igazán lehengerlő hatása van.

Önbizalom
És végül, de nem utolsó sorban: ha képes vagy a saját vágyaidat  a külső elvárások elé helyezni, és töviről-hegyire megismerni önmagadat, akkor már nyert ügyed van önbizalom terén! Sajnos nem könnyű mindig magabiztosnak lenni, pedig ez a legeslegjobb kiegészítő, amit csak viselhetünk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések